De eerste helft bakte De Bocht er werkelijk niets van en eindigde het met tien man door een domme rode kaart van Bunyamin Cengiz. Ruststand 1-3 door treffers van Sem van Tilburg en Jacco de Graaf namens Dussense Boys, een eigen doelpunt van Damian van Alebeek en een treffer van Rowie van den Besselaar. Na rust leefde De Bocht kort op en kwam het verdiend op 2-3 door een treffer van Yener Kilic. Jacco de Graaf gooide met een mooie treffer vanaf vijftig meter de wedstrijd op slot in de 65ste minuut. Eindstand 2-4.

In de eerste minuut stond De Bocht al bijna op achterstand omdat Sem van Tilburg een vrije doortocht werd gegund. Een minuut later mocht van Tilburg weer vrij doorlopen en legde hij de bal perfect af; 0-1. De Bocht zou hiervan wakker moeten schrikken maar deed dat niet. Sem van Tilburg ging in de 22ste minuut vrij op keeper Desley Fonken af die erger voorkwam. In de 25ste minuut kwam Dussense Boys volledig verdient op 0-2 voorsprong door een treffer van Jacco de Graaf. Rowie van den Besselaar, de enige Bocht-speler in de eerste helft die een dikke voldoende haalde, maakte er 1-2 van in de 32ste minuut. Tot overmaat van ramp kopte Damian van Alebeek twee minuten later in eigen doel. Ruststand 1-3.

De Bocht startte de tweede helft sterk, aan niets was te zien dat ze met tien man speelde. In de 52ste minuut een lange bal van invaller Wesley van Heerebeek op Faruk Pinarbasi die de bal klaar legde voor Yener Kilic die bekwaam de 2-3 binnen tikte. De gelijkmaker hing in de lucht. In de 65ste minuut kantelde de wedstrijd weer richting Dussense Boys nadat Sem van Tilburg de bal vanaf 50 meter afstand over keeper Desley Fonken schoot; 2-4. In de 70ste minuut schoot Luc van den Berg hard in maar zag zijn inzet van de doellijn gehaald. Acht minuten voor tijd nog een vrije trap van Murat Ozcan die knap werd gered door de keeper van Dussense Boys. Eindstand 2-4. Een verdiende overwinning voor Dussense Boys.